bg headding

image 0
Vår visjon

Frøken Friis åpnet dørene for første gang i 2006 på bryggekanten i vakre Lillesand. Ønsket var å starte en butikk der kundene skal føle seg hjemme, bli sett og hørt. Godt utvalg har også alltid vært viktig for oss. Alle skal ha mulighet til å kjøpe noe. Derfor har vi en miks av leverandører, som spenner fra rimelig til eksklusivt. Hvert merke er håndplukket ut fra hva de er best til. Vi har derfor egne merker på f.eks silke-cashmere-bukser-skinn.

image 1
Frøken Friis jentene

Jentene på Frøken Friis har et stort ønske om å tilby våre kunder den beste servicen og handleopplevelse. Vi er en liten nisjebutikk langs bryggekanten i Lillesand og setter derfor stor pris på alle våre kunder som tar turen til oss fra både fjernt og nært. Det er derfor viktig for oss at alle skal bli tatt godt imot , få kyndig, kvalifisert veiledning og entusiastisk ærlig hjelp til akkurat dine behov hele året.

image 2
Du finner oss nær strandkanten i Lillesand

Jentene på Frøken Friis er genuint interessert i mote og trender som både påvirker og endrer det store «fashion bildet». Vi ønsker at du skal bli inspirert av det vi har i butikken og utfordre deg til å tenke nytt. Det er derfor viktig for oss at vi kan vise til et spennende vareutvalg som stadig er i endring. Vår nettbutikk er ment som et supplement til vår fysiske butikk, som alltid vil ha vårt hovedfokus. Ingenting kan erstatte gleden over å ha kontakt med kundene, tilby personlig hjelp og veiledning. Det er jo nettopp den delen av jobben vi elsker . All den koselige hverdagspraten med våre lokale og kortreiste kunder. For å ikke nevne gleden over å treffe igjen langveisfarende, som besøker oss igjen og igjen når de er på besøk i vår lille by. Vi setter enormt pris på hver og en av dere! Og ser frem til fortsatt mange hyggelige handler i vår butikk og nå også på nett. GOD SHOPPING